суббота, 28 ноября 2015 г.

Շաքարաքլոր

Բաղադրությունը

10 բաժնի համար
300 գ Շաքարավազ
50 մլ ջուր
Ռաֆինացված բուսայւող,
կերակրի ներկ

Պատրաստման եղանակները

Ֆորմաների մեջ քսեք ձեթը. խորը կաթսայի մեջ տաքցրեք ջուրը շաքարավազի հետ, և խառնեք անընդհատ մինչև շաքարավազը հալվի ,վերցրեք կաթսան կրակից, լցրեք ներկը և նորից խառնեք, արագ լցրեք ֆորմաների մեջ և տեղադրեք պլաստմասե ձողիկները մինչև սառչելը: Լցնելուց հետո թողեք որ սառչի: Հանեք լրիվ սառչելուց հետո:
(Ցանկության դեպքում կարող եք գունի հետ մեկտեղ ավելացնել մրգային համեր)


Կարդալ ավելին՝ http://www.recipes.am/free-recipe/%D5%84%D5%A1%D5%B6%D5%AF%D5%A1%D5%AF%D5%A1%D5%B6/%D5%87%D5%A1%D6%84%D5%A1%D6%80%D5%A1%D6%84%D5%AC%D5%B8%D6%80/733/index.html#ixzz3slzGpyTp 
Follow us: Recipes.am on Facebook

Комментариев нет:

Отправить комментарий